2 035 6 хв

Привітання з Різдвом 2021 в прозі: побажання своїми словами

На 6 січня готуй не лише смачні страви, а й красиві привітання своїм найближчим. Дарувати тепло - найкраща традиція на Різдво.

Привітання з Різдвом 2021 в прозі: побажання своїми словами

Різдво 2021: привітання в прозі своїми словами / Джерело: istockphoto

Різдвяні свята - найкращий час, аби привітати з Різдвом Христовим та висловити своїм найріднішим, друзям, коханим та колегам, як ви їх любите, цінуєте та поважаєте.

Красиві та душевні привітання своїми словами розчулять їх більше, аніж популярні вірші. Тож ми зібрали для тебе підбірку побажань до Різдва у прозі. Надихайся цими добрими рядками, додавай слова, які линуть від серця і обов'язково знайди час поділитися теплом з близькими.

Відео дня

Привітання з Різдвом Христовим у прозі - 2021:

Коли Різдвяна ніч засяє зірками, нехай ваше найбільше бажання збудеться. Хай майбутнє принесе розуміння сенсу буття та власного щастя! Хай минуле приходить тільки зі світлими спогадами, а теперішнє залишається успішним та радісним!

Вітаю з Різдвом! Бажаю світлих думок в голові, благополуччя в родині, успіхів на роботі, затишку в домі, здоров'я тіла, бадьорості духу і любові в серці!

Вітаю зі світлою радістю, з чарівним Різдвом! Нехай в душі живе завжди надія, нехай любов торжествує, а віра не покидає ніколи!

Реклама

Різдво — світле свято. І в цей день я хочу побажати найголовнішого для життя — щастя, яке не купиш за гроші. Удачі, яку важко зловити. А головне, здоров'я, без якого ніяк не можна. Нехай це Різдво стане ще одним яскравим моментом у житті. Вітаю!

З Різдвом Христовим! Бажаю, щоб Господь Бог подарував твоїй чистій душі небесну легкість, сильну віру у свої безмежні можливості, безкорисливу доброту і прекрасне життя.

Від усієї душі прийміть побажання зі святом Рождества! Хай Господь Бог буде дуже добрим до вас та милостивим, а також дарує свою безмежну любов, віру та тепло.

Вітаю з Різдвом Христовим! У це світле свято хочу побажати бачити тільки найкраще у світі та знаходити у людях добро. Даруйте надію близьким, втілюйте свої мрії та щиро вірте і ніколи не забувайте про просте людське щастя. Бажаю цінувати все, що вже є, і насолоджуватись кожним моментом життя!

Реклама

На Різдво в сімейному колі подякуємо Христу та Господу молитвою, адже вони чують всі наші думки і сподівання, а також бачать всі дії. Бажаю кожному отримати власне щастя та душевний спокій. Хай збудуться найбажаніші мрії!

З Різдвом 2021: привітання у прозі - фото 502560

З Різдвом 2021: привітання у прозі

 

Січневе небо сьогодні прикрасило сяйво різдвяної зірки. Хай це світло захищає вас від зла та поганих думок. Хай затишок, тепло, любов та щастя знайдуть собі місце в кожному куточку вашої домівки! Христос народився!

Різдвяна ніч – найчудовіша! Загадай найпотаємніші бажання і нехай Господь допоможе йти по життю без сумнівів й тривог, з вірою і любов'ю!

Благодаті в цей чарівний день, спокою в серці і миру в домі. Хай прийдуть в душу Віра, Надія і Любов. Нехай в світле свято кожен знайде на небі свою Різдвяну Зірку і життя його буде дивовижним. Вітаємо з Різдвом!

Реклама

Нехай тобі Різдво в дар принесе затишний будинок, відданих друзів, радісні враження. Нехай буде безліч вражаючих подорожей, веселих пригод, солодких хвилин і світлих днів!

З Різдвом Христовим! Бажаю тобі частіше вигукувати: «Це божественно!» і розгледіти в своїх ближніх людей з ангельськими характерами. Нехай всі насолоди будуть райськими, а емоції заводять на сьоме небо.

Вітаємо з усіма так очікуваними святами — з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай у вашому житті завжди буде місце чудесам, щоб всі мрії обов’язково збулися, життя текло розмірено і спокійно, а хвилювання в новому році було пов’язане тільки з очікуванням чергового свята.

ПривітанняРіздвоLifestyleLifeПоділитись:

Новини партнерів

Реклама